31 Ağustos 2013 Cumartesi

Yeni Hayat


Tam iki yıl önce bir arkadaşımla beraber Orta Avrupa turuna çıkalım dedik. Gezinin ilk durağı Budapeşte'ydi, orada iki gece kaldıktan sonra Viyana'ya devam edecektik fakat yoldayken valizimin kilidini Budapeşte'de unuttuğumu fark ettim...

İzlediğim bir filmde eşyanı bir yerde unuttuysan oraya ilerde tekrar gideceksindir gibi bir şey söylüyordu. Artık bu söz gerçek midir veya her şey tamamen tesadüfen mi gelişti orasını bilemem ama sonuç; hayalimdi ve gerçek oldu. Artık bir süreliğine Budapeşte'de yaşıyoooruuummm :)

Taşınma sürecim bir yandan hızlı, bir yandan da yorucu oldu. Bu süreçte ne kendimle ne de Blog'umla ilgilenebildim. Elimde resmen onlarca taslak yazı birikti. İlham perim Otuzikidiş'e de söz verdiğim gibi elimden geldiğince yazmaya çalışacağım ve artık (üşenmezsem tabi, tam bu noktada okuzikidiş'in tabi ki üşenmeyeceksin diyen sesini duydum) hem İngilizce hem Türkçe olarak yazmayı planlıyorum.

Hayallerimle ilgili ilerde başka bir yazı yazmayı planlıyorum (yani umarım) :)

Yeni hayatımda bana şans dileyin :)

Herkesin hayallerinin gerçek olması dileğiyle...

4 yorum:

  1. ibis e git de sor bakalım orada mı unutmuşsun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece aklımdan geçmedi değil ama deli damgası yemekten korktum :D

      Sil
  2. Ben de bu yaz gezdim Budapeşte'yi ve resmen hayran kaldım bu güzel şehre. Eminim çok güzel anılar biriktireceksiniz bu hoş şehirde, her şey gönlünüzce olsun, bol şanslar... :)

    YanıtlaSil
  3. aybüük:) yeni hayatında çok mutlu ol emi:) ama inan burda senin sesini arıyorum. ofisin içinde senin neşeli sesini duymaya alışmışım galiba. ama çok çok güzel bir yerdesin, oralarında tadını çıkar.blogunda da paylaşmayı unutma:) bellimi olur ziyarete geliriz belki:) özledik seni:) bol bol fotoları ve etkinlikleri bekliyorum:)
    Burcu.
    not: bitki çayların emin ellerde:)

    YanıtlaSil